Pages

INGETROKKEN BALLEN

Mr T is een man van vele werelden.

Vorig weekend zat hij in een zaal vol vijftigplussers, waar charmezanger Bobby Prins zong van ‘Sancta Maria’ en van ‘Ik zit in een cafeetje want ik wil een beetje eenzaam zijn’ (ooit nog gecoverd door ene Jettie Pallettie — vermelding hier louter om de naam). In elk geval: de zaal repte zich naar de dansvloer, Mr T naar de bar.

Vrijdag zat Mr T tot halfzes des ochtends op een rockfestival, waar Clement Peerens, Triggerfinger, friet met mayonaise én een lekker lijf uit Essen de ideale opwarmers waren voor Novastar en Les Truttes. Mr T’s wijsvingerke heeft geruime tijd ritmisch de lucht in gewezen, zoals het een echte rocker betaamt. (Wijsvinger én pink omhoog houden laat Mr T over aan de échte jeugd.)

Zaterdagnamiddag voor pampus gelegen. (Wegens geen echte jeugd meer.)

Zaterdagavond het Lierse cultuurseizoen geopend, met professioneel neusspreker Philippe Geubels. Goed gelachen. Waarna het 850-koppige publiek aan de uitgang werd opgewacht door welgeteld één ober met één plateauke schuimwijn.

Zondagmiddag was het pistolet-sessie bij Moeder T. Tussen de préparé en de krabsla door floot Berdien Stenberg van ‘Maladie d’Amour’ en ‘Rondo Russo’. Vroeger verstopte die haar micro achter haar froufrou, maar nu ze die niet meer heeft, werd er aan tafel druk gespeculeerd waar ze het ding dan wel zou steken.

Zondagnamiddag: alle traumatische herinneringen aan Berdien gewist met een loeiharde Muse in de auto.

Zondagnamiddag ook nog tussen de pampers gelegen. Op een outdoor babyborrel nog nooit zoveel sjaretten, kruippakskes en pottekes Olvarit samen gezien. En nog nooit zo vaak gevraagd: ‘En hoe heet het manneke?’

Zondagavond laat zag Mr T zijn favoriete kandidate én zijn back-up in één klap verdwijnen uit ‘K2 zoekt K3’.

Vandaag wachtte de ledigheid. Heeft ook zijn nut.

Mr T is een man van vele werelden. En soms moet hij een verscheurende spagaat uitvoeren tussen al die verschillende universums. Al dan niet met ingetrokken ballen.



1 reacties:

Kaat zei

K3?
Gij?

De beste heeft gewonnen :)

Een reactie posten