Pages

LES 6

Mr T zit in een dip. Zonder aanwijsbare reden. Gewoon. Dus is hij loos gegaan met een grote zak chips, een stokbrood propvol préparé en een hele bak Carte D’Or-stracciatella. Dat soort dip. De afwas stapelt zich op, de vlokken onder de zetel ook.

Mr T heeft nochtans een remedie: joggen, voor meer energie. Maar ook Evy’s lessen schieten niet meer op. Hoogstens één keer per week is dan ook te weinig. Dus blijven we steken. Bij les 6. Telkens opnieuw les 6. De les waarin ‘Hung Up’ van Madonna zit, maar helaas ook ‘Fly On The Wings Of Love’. De les waarin Evy zegt dat ze fier is op Mr T, ook al moet het zwaarste stuk dan nog komen. De les waarin Evy juicht dat er grenzen verlegd worden, al is dat na al die keren niet meer het geval.

Nee, Mr T zit in een dip. Hij geraakt effe niet in het juist ritme. Niet het juiste loopritme, niet het juiste eetritme, niet het juiste afwasritme. Of vindt u dit getuigen van een geordend leven:


3 reacties:

Anoniem zei

En met zo'n vagebond gaan wij dan een hele middag op stap. Had ik het op voorhand geweten...

Anoniem zei

De dip blijft precies maar duren. Mr-t krijgt zelfs niets meer op papier of in cyber-space. Hallo Mr-t? Leef je nog een beetje?

Anoniem zei

Er wordt aan gewerkt. Vannacht een uur bezig geweest met iets te uploaden, maar dat mislukte telkens. Dan maar met de handen in het beetje haar gaan slapen.

Een reactie posten