Pages

VERBROD

Dat vond ik nu niet grappig gisteren, zie. Mr T’s nieuwjaarsbezoek was net vertrokken, hij lag met een zware indigestie op de zetel en zag uit naar een nieuwe aflevering van ‘De Slimste Mens’. Vlak daarvoor komt er een ‘zo dadelijk’-filmpje. Laten ze daar toch wel zien wie de finale speelt, zeker, en dat de ene op een bepaald moment 71 seconden overhoudt tegenover 72 voor de andere? Het maakt de eerste 40 minuten van dit 41 minuten durende programma plots wel compleet overbodig.

Met al dat internet is het sowieso al moeilijk genoeg om de ontknoping van dees of geen programma niét op voorhand te weten te komen. Zo is een vriendin via een obscuur websiteje al aan de derde reeks van ‘House, M.D.’ bezig. Ook de tweede reeks van ‘Prison Break’ wordt op het werk al kwistig uitgewisseld op illegale dvd’s. En dat we nog altijd de conclusie van ‘Lost’ niet weten, mag een mirakel heten.

Zou ik nergens op het alwetende web al kunnen uitvissen hoe de verkiezingen dit jaar zullen aflopen? Of wie het songfestival zal winnen? Of beter: wat ik dit jaar persoonlijk zal meemaken? (De bestemming van m’n almaar uitgestelde reis, de onplezierige verrassingen op m’n werk, het gezicht van m’n nieuw lief…) Komaan, webje, verbrod dié spanning eens.

0 reacties:

Een reactie posten