Pages

DE NABESCHOUWING

Mr T weet al een paar dagskes niet goed wat posten. Reden: zijn 07.07.07-feestje afgelopen zaterdag. Zéér tevree, dat is Mr T. Hij gloeit nog altijd na.

De omstandigheden waren perfect. De hele dag mooi weer, dus iedereen goedgezind. ’s Avonds frisser, dus iedereen gezellig binnen – geen ‘verspreide slagorde’ tot op het terras. Bovendien was Mr T twee jaar geleden al beginnen zagen over deze verjaardag, dus het potentiële publiek was ruim op tijd verwittigd. Het vorige happeningske van Mr T was trouwens al zeer lang geleden, dus geen vrees voor feestmoeheid. Het was bovendien verniet, toch ook geen afknapper. En: Leuven ligt centraal, het was een goei café, goeie logistiek, goeie ligging… Allemaal handig.

Maar uiteindelijk ben je er nougabollen mee als je geen volk hebt. Mr T heeft het geluk te kunnen beschikken over zeer aangenaam volk. Die lachen graag, die drinken al eens iets, die zijn vriendelijk, die zijn eerlijk, die zijn enthousiast, die zagen niet, die doen niet in huis, die komen met tientallen… Kortom, een gerief op een feestje.

(Je moet ze wel in de hand houden, want voor je het weet, is er ene slimmerik die de hele boel mobiliseert om één gezamenlijke megacadeau af te geven, waardoor je plots je cool dreigt te verliezen op je eigen event.)

Om maar te zeggen: het klíkte die avond. En… weet je… Mr T heeft geen lief, dus zijn uitgebreide vriendenkring en uitgedunde familiekring zijn het belangrijkste dat hij heeft. En zoiets als afgelopen zaterdag… dat voélt Mr T. Waarvoor dank.

(Voilà, en nu genoeg meligheid.)


1 reacties:

Anoniem zei

Het is natuurlijk gemakkelijker om te reageren op iets luchtig, iets lichtvoetig, ... iets dat we gewoon zijn van meneer T...

dit was gewoon mooi.

Een reactie posten