Pages

ACTIE!


Move over, 11.11.11, want hier is 07.07.07!

De opwarming van de aarde is een feit, terreur houdt de hele wereld in zijn ban, racisme is nog altijd niet uitgeroeid én Mr T wordt vandaag 33 jaar. Omdat een mens niet alle onrecht ineens kan fiksen, heeft de campagne 07.07.07 zich toegespitst op één welgekozen speerpunt: de 33ste verjaardag van Mr T.


Niet dat we het onvermijdelijke kunnen tegenhouden, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de overgang zo pijnloos mogelijk verloopt. Want niemand wil toch een herhaling van de schrijnende ongemakken waarmee de 33-jarige Jezus had te kampen: dat kruis, oké, maar dórst dat die man had. En dan was er alleen maar zure wijn voorhanden... Nee, dat kan beter, zeggen wij met onze actie 07.07.07.


Reeds velen steunen ons! Reeds velen doen mee! Zij komen vanavond in massale getale afgezakt naar onze langverwachte actiemeeting in een Leuvens café. Als u Mr T daar ziet, klop hem dan effe bemoedigend op de schouder, en maak uw keuze uit een rijk assortiment dranken. Vecht mee tegen dorst! Samen kunnen we deze millenniumdoelstelling halen! Take your passion and make it happen!



Mr T
Campagneleider 07.07.07
Omdat dorst een onrecht is.


0 reacties:

Een reactie posten