Pages

NAAR STAF STEEGMANS

Begin maar al te zuchten: ook dit seizoen geregeld weer een paar strepen cultuur bij Mr T. Geen kat leest het, maar het blijft goed voor de geloofwaardigheid.

In Lier kwam ene Staf Steegmans en de Ideale Omstandigheden het seizoen openen. Muziek en show rond een parodie op charmezangers. Altijd oppassen daarmee. Voor ge het weet, zit ge opnieuw opgescheept met een pratende pruk à la Jacky Lebot (kent ge die nog: Walter Baele in die talentenjacht op tv – grappig voor effe, maar niet voor eeuwig, laat staan voor elke vrijdagavond).

Nu, timing is alles en Mathias Sercu (Staf Steegmans) had een stipt klokske. En sidekick Maaike Cafmeyer had precies een ressorke met ADHD ingeslikt. Ook nooit gedacht dat er in regisseur (slash bejaardenhelper) Lieven Debrauwere een gedrogeerde Peter Maffay met uitgeföhnt Guido Belcantokapsel schuilde. Lachen!

Al het vertaalde smartlappenwerk had een randje. Absoluut hoogtepunt: de gedempte meezinger ‘Buiten Is Het Lente Maar In Mijn Hart Valt De Sneeuw Met Bakken Uit De Hemel’. Hoeft geen betoog, me dunkt.



(Als ge zowaar meer wilt weten, dan moet ge maar naar hier gaan.)



0 reacties:

Een reactie posten