Pages

WEES LIEF VOOR JE BILLEN

Ge zoudt allemaal eigenlijk eens op Mr T’s wc moeten komen zitten. Want we zijn hier zwaar onder de indruk van het nieuwe toiletpapier. Omdat het goedkope spul uitverkocht was, is Mr T voor de duurdere marchandise gegaan. Twaalf rollen Scottex. Met aloë vera. En met de slogan ‘wees lief voor je billen’.

Man, man, zacht dat dat is! Daar zakt uw broek spontaan van af. En dat verspreidt van zijn eigen zo’n frisse geur dat ge geen Fébrèze meer nodig hebt. Dat ge gewoon altijd op de pot wilt zitten. Dat ge sméékt om diarree. Dat ge er ernstig over nadenkt om met al uw hebben en houden uw domicilie permanent te verhuizen naar het klein kamerke.

Wat een verschil met het vorige papier. Dat rook pas naar lavendel als ge tien blaadjes tegelijk in uw neus propte. En in plaats van goed voor uw billen was het naar eigen zeggen vooral ‘goed voor al uw septische putten’. Nee, gecharmeerd was Mr T niet.

Dus: Scottex. En om kwatongen en kniesoren te counteren: Mr T heeft geen aandelen in Scottex. Dit soort vrijwillige reclame is een eenmalig event. Voor wc-papier wil Mr T zijn broek nog laten zakken, maar voor andere dingen zal u eerst dikke sollen moeten neerleggen.

(Tenzij u gewoon lief wil zijn voor Mr T’s billen. Dan slaan wij een etentje nooit af.)


1 reacties:

Anoniem zei

En ook geschikt voor dubbel gebruik?

Een reactie posten