Pages

SUPERMAN

Mr T heeft zijn (echte) naam eens gegoogeld. Zeer teleurstellend. 381 hits, maar niet één over Mr T zelf. De meeste slaan op een of andere sales & marketing manager (met 92 connections op Linkedin) en een snookerkampioen (hád Mr T kunnen zijn, maar niet dus). Verder: een snowboarder, een grafisch designer, een gemeentelijk stedenbouwkundig ambtenaar, een petitietekenaar (voor freedom of thought and creativity), een Open Vld’er, een bijverdienende vluigtuigpiloot, een IT’er, een fuifbeest-op-een-forum, een nabestaande-op-een-rouwbericht, een toerist in Gran Canaria, een kinesist bij een topvoetbalclub, iemand uit de cementbouw… Tot een vermelding op Slagersnet.be en een te kleine kokkin toe (“ze moet haast op een trapje staan om in de supergrote kookpan te kijken”).

Helemaal onder de indruk was Mr T van de echte hotshots. De onderzoeksrechter. De supply chain manager specialist hardware. De professor in de archeoastronomie... Smijt die allemaal in één kamer en geen kat weet waarover ze het hebben…

Maar dus geen spoor van Mr T zelf. Nergens. Zelfs niet in een donker hoekske van het web. Nochtans heeft Mr T een lijvige universiteitsthesis geschreven die hier en daar wel eens geciteerd mag worden. (Weliswaar over een 14de-eeuws manuscript dat niemand interesseert.) Ook heeft Mr T een actieve en niet-onbelangrijke job in de media- en communicatiesector. (Weliswaar in de meest anonieme functie van allemaal.) Vergeefse moeite.

Alleen als ‘Mr T’ rest er een beetje roem. Het is de tol van superhelden. ‘Superman’ oogst ook twintig keer zoveel hits als ‘Clark Kent’.



0 reacties:

Een reactie posten