Pages

VERSCHEURD

Zoals bekend is de videorecorder van Mr T gesneuveld. Tijdelijk mocht Mr T rekenen op het toestel van zijn moeder. “Ik gebruik hem toch niet dikwijls, jongen.” Dat blijkt, want anders zou moeder T geweten hebben dat haar machien geen videobanden afspeelt, maar opeet. Zo heeft Mr T al twee van zijn banden levenloos uit de dichtklemmende kaken van het videobeest mogen trekken. (Gelukkig net ná hij ‘House, MD’ nog heeft kunnen bekijken.)

Mr T vindt het ferm louche, zo twéé videorecorders die het ineens bij hem begeven. Hij vermoedt sabotage. Van wie? Van de enige die er baat bij heeft dat Mr T de video afzweert. Inderdaad: Tulunut. De duivel. (Want was dat geen zwavelgeurtje dat opsteeg uit de verscheurende videogleuf?)

Toch een beetje dom van de duivel, want Mr T ís al bekeerd tot de digitale demon. Nog acht keer slapen, en dan is de digicorder er. Mét twee weken lang alle thema- en betaalzenders gratis. Free movies! Free sports! Free porn! Een vergiftigd geschenk, zeg ik u. Des duivels.


4 reacties:

Mr T zei

Correctie: drié banden zijn al verscheurd... (heb eens een ander merk geprobeerd, maar dat vindt ie even lekker blijkbaar...)

Anoniem zei

Sinds gisteren zijn wij ook bekeerd. Het is toch nog zo slecht niet, hoor. De meisjes hier zijn muisstil nu ze continu naar Dora The Explorer op Nick Jr kunnen kijken. En dat ZONDER reklame! Wat een rust...

Anoniem zei

wat de porn betreft. het is goedkope porn. die mannen hebben altijd dezelfde zwembroek aan. weet ik uit welingelichte bron.

Anoniem zei

En waar moet ik daarvoor zijn om dat allemaal te kunnen meebeleven?

Een reactie posten