Pages

dixit MATTHEW PARRIS

H
"Kuifje is een androgyne, blonde jongen die grappige broeken en een sjaal draagt. Hij trekt altijd op met mannen en trekt zelfs in bij zijn beste vriend, een oude zeebonk. En dan zou hij géén homo zijn?"


Brits ex-politicus en schrijver Parris vindt de bewijslast "overweldigend". Goe gelachen. Mr T van zijn kant vond altijd Blake verdacht, zoals die rond Mortimer hangt.

(Op: GVA.be)

2 reacties:

Anoniem zei

Of wat te denken van Malle Eppie die Hagar de Verschrikkelijke overal volgt.
Trouwens mijn enige reden om De Morgen is nu helemaal weggevallen, nu ze de strips hebben geschrapt. Kan iemand een petitie beginnen. Want ik geneer me een beetje om te outen als De Morgen-lezer. Vind het trouwens een bizarre keuze. Als je journalisten buiten gooit is er toch meer plaats voor strips.

Anoniem zei

Haha!
Heel bizar, ja. Zo'n strip is de siroop die de bittere pil - die zo'n De Morgen soms toch is, zeker in het weekend met die lappen tekst waar geen hond aan begint - makkelijker doet verteren. HLN heeft ook al een tijd geen strip meer. Ons nationaal erfgoed wordt zo wel bedreigd. Sebiet moeten we nog Het Nieuwsblad lezen, dat én Jommeke én Suske & Wiske én Hagar én Garfield heeft. God beware ons!

Een reactie posten