Pages

DE KLAK


Mr T valt zelden op. Als u hem op straat ziet, u zou zo door hem heen kijken. Laat staan met hem beginnen te babbelen. En dat vindt Mr T best oké. Zo weinig mogelijk gezaag rond zijne kop.

Maar soms, soms mag het toch ietsje meer zijn. Gelukkig is er dan De Klak. Een magisch hoofddeksel. Een soort cloaking device voor het Gigantische Voorhoofd. Telkens hij De Klak opheeft, kijkt iedereen nét een fractie langer naar Mr T. De verkoopster in de winkel zegt nét ietsje nadrukkelijker hallo, de voorbijganger glimlacht nét een seconde langer. Mr T straalt dan ook nét iets meer karakter en nét iets minder bejaardheid uit. Eternal youth, thy name is Klak.

Boze tongen beweren nu dat Mr T alleen maar opvalt omdat hij er met De Klak eerder bijloopt als een ordinaire crimineel. Alsof hij elk moment een ouw besje haar handtas kan meegrissen. Maar dat klopt uiteraard niet. Pure laster. Wegens jaloers op Mr T’s hoedje van plezier.

Trouwens, laat Mr T maar gewoon in de waan. Want zolang hij gelukkig is met zijn krakkemikkig klakske, heeft hij niks anders nodig. Van u bijvoorbeeld.

1 reacties:

b zei

Mooi toch, hoe snel het voorhoofd van een kind is gevuld. Straf ook, zo met één klakske. Of zien we op de foto enkel het bovenste? Geniet alvast van uw street credibility!

Een reactie posten