Pages

TOET! TOET!

Move over, dokter House, want Mr T heeft een nieuw programma bovenaan zijn favorietenlijstje: ‘Peking Express’ (toet! toet!) Dan zetten we ons recht, draaien we het geluid harder dan normaal en zetten we alles wat kan afleiden (gsm, mail…) af.

Al bij de begingeneriek – ‘tuuu tuu tutuuu tuu tutuuuu tuu tuuuu tuuuuuut’ – zit Mr T neuriënd mee te deinen. (Wel goed dat er dit jaar geen gefrituurde tarantula’s meer te zien zijn; jakkes, die waren vies; zeker niet bevorderlijk voor het meedeinen.) En dan genieten van de race. Met dit jaar onder meer: twee blonde grieten (“lekker figuurtje, borsten erop, ja, da’s onze methode”), een Kempense moeder en zoon (“allè, we blaaven der alwér nen dág lánger in”) en een drag queen (“ik ben wel een powerhomo, hè”). En, laten we er niet blind voor zijn: de meeste deelnemers zijn niet onaardig om naar te kijken – da’s niet echt belangrijk, maar toch ook niet ónbelangrijk.

Peking Express: Zuid-Amerika’ is het enige programma op tv dat geen energie opzuigt maar gééft, dat je niet verder in je zetel duwt maar je op het puntje ervan jaagt. Kortom, het wordt weer wekenlang smullen.



0 reacties:

Een reactie posten