Pages

dixit EVY GRUYAERT

H
"Kijk tijdens het lopen ook
eens om je heen. En geniet
van het landschap"


Nondezjaar! En dat terwijl een joggende Mr T zijn blik op de grond gefixeerd moest houden om enerzijds het strontweer uit zijn ogen te weren en om anderzijds alle modderpoelen te ontwijken in het Meerdaalbos, dat herschapen was tot een – en ik wik mijn woorden – kaklandschap. Voeg daarbij dat Mr T zijn basj vergeten was, dat zijn benen steeds meer begonnen te lijken op die van Mohammed Mourhit in zijn meest beslijkte dagen én dat Mr T zijn hiel kort voordien pijnlijk had opengehaald aan de scherpe bedrand, en u begrijpt dat Miss Mp3 plots een pák minder sympathiek overkwam. Genieten van het landschap?! Dan moet ge ’ns in mijne living komen kijken: een landschap van sporen uit het Grote Boze Modderbos. Geniéten! Nondezjaar….


3 reacties:

Anoniem zei

Een begrijpelijke misnoegdheid, Mr T, ... of toch gewoon al uw eerste voorbereiding op de kans dat ge't niet gaat volhouden...?

Mr T zei

Helaba! Als Mr T op een propvolle zaterdag bereid is om om acht uur 's morgens op te staan om te gaan joggen, dan wordt zijn volharding niet in vraag gesteld, hè!

Anoniem zei

Is ons Evy into SM?

Een reactie posten