Pages

MR T IS VERHUISD!

Dit is het dan! Met een trillende muis in de hand en met iétsje te veel trots voor wat dit banaal moment waard is, heet ik u officieel van harte welkom op m’n gloednieuwe verblijfplaats. Ik hoop dat het u bevalt.

Niet dat het slecht vertoeven was op m’n vorige webplek, integendeel. Maar dit kleine bloggertje is een opgroeiende blogpuber geworden, en dan trap je het nogal makkelijk af, omdat je denkt dat het op een ander beter is.

Zodoende heeft Mr T hard gewerkt de afgelopen dagen – hij heeft zich verdiept in templates, formatting, site feeds en zelfs (grmbl) HTML-codes. Resultaat: deze soberdere, maar mooiere omgeving (vindt hij zelf), met ietsje meer opties (voor de maker, niet zo voor u) en met dezelfde kostprijs (gratis, want het moet fun blijven). Voor de rest is er eigenlijk… niks veranderd. De indeling, de onderwerpen, de tekstjes: allemaal krék hetzelfde gebleven…

Allez, we zullen er ’ns op klinken. Ontspan u, pak u een glaasje (en speel het muziekje waar Mr T dezer dagen erg opgewekt van wordt). Schol!


1 reacties:

Anoniem zei

bij deze een boodschapje op andermans weesee. heerlijk nieuw.

Een reactie posten