Pages

BLIJ

Afgelopen zaterdag een huwelijk gehad. Het soort huwelijk waarvoor je je best wil doen. Had zelfs de oorstokjes bovengehaald (hoewel die op doktersbevel strikt verboden zijn sinds de proppen). Mr T speelde ook chauffeur (of waarom dacht u dat er roze strikjes aan de T-mobiel hingen). En aan het dessertbuffet tastten we de grenzen van het fatsoen af. Kortom: gezéllig.

Zegt plots een vriendin tegen mij: “Weet ge, Mr T… Weet ge… Onze kleine van zes maanden, hè, die heeft exact hetzelfde kapsel als u…” Hilariteit aan tafel. Stilte bij Mr T. “Maar allez, dat is een compliment, hè.” Waarop Mr T eens beteuterd over zijn glimmende voorhoofd krabde.

Ach, Mr T kon er goed om lachen. Weet ge waarom? Omdat tussen de tafels het levende bewijs rondliep dat alles altijd erger kan. Daar liep een garçon, jong… Zo’n voorhoofd, dat hebt ge nog nooit gezien. Biebel zou er jaloers op zijn. Het stak extra naar voren, als een erker, of als een afdak. Het was het soort voorhoofd waarvoor je een gsm met fotofunctie wil kopen. Het soort voorhoofd waarvan je, alleen maar door ernaar te kijken, meer zelfvertrouwen krijgt.

En daar worden wij dan blij van. Biebeldebiebeldeblij.



3 reacties:

Anoniem zei

Ge zijt jaloers hé

Anoniem zei

De vrouwen kunnen trouwens niet afblijven van onze 6 maanden oude peuter zijn haar. Dus ik zou heel blij zijn met het compliment.

Anoniem zei

Ik moet er niet aan denken: allemaal vrouwen in mijn haar...

Een reactie posten