Pages

BONDING

‘Into the wild’ gezien in good old Cartoon’s. Over het betere ontsnappingswerk. Afgestudeerde pippo verbrandt zijn geld, ontvlucht zijn familie en vertrekt op de goeien boef richting uitgestrekt, weids en eenzaam Alaska. What’s there not to love?

En wat deed Mr T deze week? Hij annuléérde zijn reis naar uitgestrekt, weids en eenzaam Patagonië. En met zijn geld – nee, niet verbrand, zot – vliegt hij recht naar zijn familie in Puerto Rico. Niks op de goeien boef, alles zal properkes geboekt worden, bij Kuoni.

Extra pis in dit mislukt escapisme: zuster – “ik wil een strandvakantie” – T gaat mee. Een experiment tussen uitersten dat kan tellen. Een sprong in het duister (of toch in de schemering). Een eigen soort ‘Into the wild’ (maar dan hélemaal anders). Want ook hier moet toch een goeie film inzitten: broer en zus, twee extremen, trekken naar een tropisch eiland om de broer van hun overleden vader te zoeken (nu ja, zoeken, we weten exact waar hij zit, met zijn hele gezin, adres bekend, we bellen met elkaar, maar kom, een vermíste nonkel zou zoveel beter zijn voor de plot). En intussen beleven de hoofdpersonages (denk spontaan aan Charlotte Gainsbourg en Gael García Bernal) onverwachte avonturen doorspekt met verrijkende ontmoetingen, sloten rum en familiale bonding. Jaja, daar komt nog iets schoons van. Wij laten per ongeluk wel een vlotjes verfilmbaar dagboek achter. Binnen een paar jaar in een bioscoop dicht bij u.



2 reacties:

Anoniem zei

Als ge nog ne ghost-writer zoekt? Kan ik eindelijk de tom nagels in me los laten

Anoniem zei

Don is back!

Een reactie posten